Το επίσημο web site του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Αναζήτηση:
 
 
Επιλέξτε θέματα που αφορούν την Ιεραποστολή του Πατριαρχείου ανά ημερομηνία:
Επιλέξτε έτος και μήνα από το παρακάτω μενού
 
 
 
Η ΑΘΜ ΣΤΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ
26/06/2008
   
       
       
       
       
       
       
 

    Την Δευτέρα 26η Μαΐου ε.ε. η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β, συνοδευόμενος από τον Σεβ.Μητροπολίτη Καλής Ελπίδος κ.Σέργιο και τον Θεοφιλ.Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Θεόδωρο επισκέφθηκε την πόλη Πιτερμάριτσμπεργκ Ν.Αφρικής, όπου ευρίσκεται και το Ιεραποστολικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλής Ελπίδος.

     Κατά την παραμονή του στην πόλη ο Μακαριώτατος συνάντησε τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητος, υπό τον Πρόεδρό της κ.Χαράλαμπο Λιασίδη, ως και τον Εξοχ.Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου στην Ν.Αφρική κ.Αργυρό Αντωνίου και Εντιμ.Πρόξενο της Ελλάδος στο Ντέρμπαν κ.Χρήστο Ζαχαρόπουλο.
           
     Κατόπιν η ΑΘΜ μετέβη στο Ιεραποστολικό κέντρο της τοπικής Εκκλησίας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Εφημέριο των Ιερών Ναών Αγίας Τριάδος και Αγίου Νικολάου Ντέρμπαν Πανοσιολ.Αρχιμ. Χρυσόστομο Ευστρατίου και την νεολαία της Ιεραποστολής, η οποία απέδωσε στην τοπική διάλεκτο τους εκκλησιαστικούς ύμνους κατά την τελεσθείσα Δοξολογία, ως και παραδοσιακά τραγούδια. Επακολούθησε γεύμα προς τιμήν της ΑΘΜ.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΕΚΤΥΠΩΣΗ