Το επίσημο web site του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Αναζήτηση:
 
 
Επιλέξτε θέματα που αφορούν τα Νεα της Αφρικής ανά ημερομηνία:
Επιλέξτε έτος και μήνα από το παρακάτω μενού
 
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Θ.Μ. ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΙΒΑΝ
22/02/2008
   
       
       
       
       
       
       
 
     Την 22α Φεβρουαρίου ε.ε. η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλ.Επίσκοπο Μαδαγασκάρης κ.Ιγνάτιο και τον Πανοσιολ.Αρχιμ.κ.Παντελεήμονα Αράθυμο, επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Μαδαγασκάρης, στην πρωτεύουσα Ανταναναρίβη, όπου παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των χιλιάδων πληγέντων από τον καταστροφικό κυκλώνα Ιβάν, ο οποίος προ ολίγων ημερών έπληξε την χώρα.

      Κατά την παράδοση των προαναφερθέντων ειδών ο Διαχειριστής του Κέντρου κ.Ζαν Ρακοτομάλαλα, ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για την επικρατούσα δυσμενή κατάσταση μετά την διέλευση του κυκλώνα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του Εξοχωτ.Προέδρου και του λαού της Μαδαγασκάρης για την συμπαράσταση της Ορθοδόξου Εκκλησίας στις δύσκολες αυτές στιγμές.

      Η Α.Θ.Μ. εξέφρασε την λύπη του για τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό από τις συνεπείες του φυσικού φαινομένου και διαβεβαίωσε τον υψηλό Αξιωματούχο για την διαρκή συναρωγή της τοπικής Εκκλησίας, υπό τον Θεοφιλ.κ.Ιγνάτιο, στον ευγενή λαό  της αφρικανικής νήσου.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΕΚΤΥΠΩΣΗ